ANKARA / KIZILCAHAMAM - İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Ortaokulu

Akçay Mahallesi Gençlik Caddesi No.13 Kızılcahamam / ANKARA
Vizyon
Farklılıkları zenginlik sayan, insanlara hoşgörü ile yaklaşan, empati duygusu güçlü, üretken ve üretmekten haz alan, geleceğe umutla bakan ve gelecekte de umut kaynağı olabilecek mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, güvenilir; kuvvetli bir vatan, millet ve din sevgisi olan; insanî, millî, ahlak ve dini değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli, dini ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösterebilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
DOGALGAZ
Ulaşım
Kızılcahamam Ankara’ya 80 km uzaklıkta, E,-89 karayolu ve TEM Otoyoluyla 45 dakika Esenboğa havaalanına 1 saat uzaklıkta, İstanbul’a karayolu ile uzaklığı da 350 km dir.
Ankara´ya 80 km uzaklıkta. Kızılcahamam ilçe merkezinde
ERASMUS+ 2014-2017